Hypoallergeeninen

TURVALLINEN JA TEHOKAS

HOITOTUOTE-SARJA

Kaikki haluavat nyt puhtaita hoitotuotteita,

joissa on luonnon oma eteerinen kosketus

 

Allergiat lisääntyvät, koska allergeenisten ainesosien käyttö on yhä aggressiivisempaa kaikilla aloilla (elintarvikkeet, juomat, vaatteet, huonekalukemikaalit, kosmetiikka, lääkkeet, jne), vaikka niiden haitat ovat valmistajien tiedossa.

 

Erilaiset allergiatyypit ovat lisääntyneet koko väestön keskuudessa viimeisen kuluneen vuosikymmenen aikana ja vielä lisääntyvät.

 

Allergeenien määrä lisääntyy koko väestössä, niin herkkäihoisten kuin vähemmän herkkien ihmisten keskuudessa. Kaikki joutuvat tekemisiin monien erilaisten kemikaalien kanssa päivittäin.

 

Syy on synteettisten aineiden käytön lisääntymisessä paitsi ravinnossa myös päivittäisissä ihonhoitotuotteissa, kosmetiikasta puhumattakaan. Syynä tähän on hiustenpesuun käytettävien shampoiden ja ihonhoitotuotteiden täysin kemialliset lisä- ja säilöntäaineet, kuten parabeenit, SLS, SLES, liuottimet ja väriaineet, jotka ovat alkuperältään epäilyttäviä, kuten myös keinotekoiset parfyymit, joilla ei ole mitään tekemistä luonnollisten aineiden kanssa.

Aloedermal -tuotteiden logo, joka kertoo Aloedermal tuotteiden luonnollisesta eteerisestä kosketuksesta.
Malli nainen, jonka kuvaa käytetään Aloedermal tuotteiden yhteydessä.

Turvallinen ja tehokas

hoitotuotesarja!

Tehokas ALOEDERMAL®:

 

• Vaikka luontaiskosmetiikkaan liittyy usein hoitavien aineiden vähäinen määrä tai jopa tehottomuus ALOEDERMAL8 -tuotteiden toimivuus on kliinisesti testattu. Vaikuttavien aineiden tehokkuuden todistavat kliiniset testit, jotka vahvistavat paitsi vaikuttavien aineiden riittävän määrän myös niiden toivotut vaikutukset.

 

• Täysin luonnollisten aktiiviaineiden pitoisuus on suuri: ALOEDERMAL* -tuotteissa on lakritsijuuren sisältämää [Glycyrrhiza globro) gtykyrretiinia, kasvisieroleita, hyaluronihappoa, viinirypäleiden kantasoluja, koentsyymiä, Q10, vitamiineja, lääkeaaloeta [Aloe vera barbadensis), sekä Afrikan puusavanneilta saatavaa karitevoita [Butyrospermum borkii) sekä arvokkaita kasviöljyjä, kuten manteliöljyä, purosruohoöljyä ja Marokon yrittäjänaisten käsin tuottamaa arganöljyä.

Turvallinen ALOEDERMAL®:

 

• Synteettisten säilöntäaineiden, parabeenien, SLS:n (Sodium Laureth Sulfate) ja SLES:n (Sodium Lauryl Ether Sulfate), väriaineiden ja hajusteiden puuttuminen näistä tuotteista tekee tuotteet sopiviksi kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille niistä ja auttaa välttämään ympäristökuormitusta ja estämään allergioiden kehittymistä.

 

• Iho hyötyy myös siitä, että ALOEDERMAL* tuotteiden hoitavat aineosat ovat ainoastaan luonnollista alkuperää. Esimekiksi Hoitava päivävoide 50 ml ja Juonteita silottava 30 ml ovat ilmattomissa Airless -pakkauksissa, joissa voide ei ole kosketuksissa ilman kanssa eikä ylimääräisiä hapettumisenestoaineita siten tarvita.

Kasvojen hoito

Hiusten hoito

Puhdistusvoide

Puhdistusemulsio & kasvovesi

Ihon ja käsien hoito

Intiimipesu

Hoitoöljyt

100% Arganöljy OLIODERMAL®

TUTKITUSTI HYPOALLERGEENISIA JA VÄHÄISEN RISKIN TUOTTEITA

 

• runsaasti luonnollisia tehoaineita

• kliinisesti testatut hoitotulokset

• laboratoriossa testatut säilyvyydet

• emulsio-ja pinta-aktiiviset aineet 100% luonnollisia

• ei sisällä keinotekoisia säilöntä- eikä väriaineita

• ei parabeeneja, SLS-, SLES-kemikaaleja eikä fenoksietanoleja

• ei mineraaliöljyjä

• ei eläinperäisiä eikä eläimillä testattuja aineosia*

• 100% luonnollisten öljyjen tuoksu

• innovatiiviset pakkaukset vähentävät kontaminaatiota ja kosketusta ilman kanssa.

• Airless*-ilmatiivispakkaus takaa tuotteen puhtaan laadun viimeiseen käyttökertaan asti.

 

* TESTATTU AINOASTAAN IHMISILLÄ, SUOMESSA KEHITETYLLÄ MENETELMÄLLÄ!

terveytesi ylläpitoon

Copyright © 2012-2018 aboa medica.

All rights reserved.

Etusivu

Yrityksemme

Jälleenmyyjät

Asiakaspalvelu

044 750 6221

Karhutie 1

21220 Raisio