Esi Rigenforte® HILSEHOITOSHAMPOO 200 ml

HYPOALLERGEENINEN. Testattu Italian Ferraran yliopiston kosmetologian laitokselta ja koostettu aineista, jotka ovat mahdollisimman vähän ärsyttäviä.

Siksi Rigenforte Hilsehoitoshampoo on erityisen sopiva niille jotka pyrkivät allergeenien vähentämiseen päivittäisessä elämässään.

Kuollutta ihosolukkoa poistava

Auttaa poistamaan hiuspohjaan tiukasti kiinnittynyneen hilseen ja ylimääräisen talin. Rasvoittunutta keratiinilevyä eli hilsettä irroittava koostumus sitoo talia ja kuolleita ihosoluja itseensä, jolloin ne on helppo huuhtoa pois, mikä vähentää kiusausta raapia päänahkaa hilseen poistamiseksi.

 

BIOTINAX® (METIONIINI, KYSTIINI JA BIOTIINI-YHDISTE). Metioniini ja kystiini ovat rikkipitoisia aminohappoja, jotka vahvistavat hiusten keratiinirakennetta ja taipuisuuta.  Ne myös edistävät seleenin imeytymistä. Biotiini tasapainottaa päänahan talinmuodostusta, joten se estää hiuspohjan liialliseen talineritykseen littyviä ongelmia.

 

Piroktoniolamiini vähentää tehokkaasti hilsettä.

 

Rikillä on erityisiä puhdistavia ja liiallista talineritystä hillitseviä ominaisuuksia, siksi se vaikuttaa tasapainottavasti ja normalisoivasti hiuspojaan.

 

Sinkki, magnesium, rauta, kupari ja pii.

Näiden huolellisesti valittujen hivenaineiden riittävä saanti takaa hiussolujen ja ihokudosten normaalin rakenteen ja hapetuksen. Ne osallistuvat solujen uudistamisen mekanismeihin sekä kollageenin ja elastiinin muodostumiseen.

 

Pantenolilla eli B5-vitamiinilla on tärkeä osa ihon ja hiusten normaalissa muodostumisessa.

 

Teepuuöljy on tunnetuimpia ja tehokkaimpia luonnosta saatavia antiseptisia aineita. Se tuhoaa vahingollisia ihon mikrobeja, talia ravintonaan käyttäviä bakteereita ja esimerkiksi hiivaa, joten sillä on erityisen hyödyllinen vaikutus hiuspohjan hilse-ongelmiin.

 

Propolis on mehiläisen valmistamaa kittiainesta, jossa on galangiinia, joka on erittäin antiseptista, puhdistavaa ja rauhoittavaa hiuspohjalle.

 

Mentoli, minttu ja laventeli. Nämä eteeriset öljyt puhdistavat, raikastavat ja virkistävät hiuspohjaa.

TERVEYSVAIKUTTEISET AINEOSAT: Piroktoniolamiini, metioniini, kysteiini, biotiini (Biotinax®), orgaaninen rikki, teepuuöljy (Melaleuca alternifolia aeth. ol), propolis, pantenoli (provitamiini B5), bio-orgaaniset mineraalit (sinkki, magnesium, rauta, kupari, pii), mentoli, eteerinen piparminttuöljy (Mentha piperita aeth. ol.) ja laventeliöljy (Lavendula angustifolia aeth. ol).

terveytesi ylläpitoon

Copyright © 2012-2018 aboa medica.

All rights reserved.

Etusivu

Yrityksemme

Jälleenmyyjät

Asiakaspalvelu

044 750 6221

Karhutie 1

21220 Raisio