Aloe Fresh®

-tuoteperheessä on useita luonnollisia aineita sisältäviä suuhygieniatuotteita, jotka puhdistavat ja suojaavat tehokkaasti tulehdukselta:

Geelihammastahna:
Sensitive
Whitening
Suuvesi:
Strong
Whitening
Raikastava suusuihke:
Aloe Fresh Spray

Ainesosat: Täyteaine (kalsiumkarbonaatti), betaiinihydrokloridi, pankreatiini entsyymiseos (amylaasi, proteaasi, lipaasi, bromelaiini, papaiini, sellulaasi, pepsiini), häränsappiuute, papaija hedelmäjauhe, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), stabilointiaine (rasvahapot [kasviperäinen steariinihappo]), pintakäsittelyaineet (talkki, polyeteeniglykoli).

Vaikuttava aine:
1 tbl

Suolahappo (betaiinihydrokloridi)

200 mg

Häränsappiuute (väh. 42% koolihappoa)

100 mg

Papaija hedelmäuute

45 mg

Pankreatiini entsyymiseos

182 mg

- jossa amylaasia

20 000 USP

- jossa proteaasia

20 000 USP

- jossa lipaasia

1600 USP

- jossa bromelaiinia

120 GDU

- jossa papaiinia

100 000 FCC CU

- jossa sellulaasia

10 FCC CU

- jossa pepsiiniä

500 000 FCC PU

Super Strong Multientsyymitabletit

Suolahappo ja entsyymit

Mitä entsyymit ovat

Entsyymit ovat kemiallisia reaktioita vauhdittavia katalyyttejä, yleensä proteiineja, jotka eivät itse muutu tai kulu reaktiossa, vaan toimivat ikään kuin erikoistyökaluina. Entsyymit ovat ihmiselle tarpeen tuhansissa eri tapahtumissa. Ne nopeuttavat elintärkeitä reaktioita pilkkoen tai rakentaen aineita. Entsyymit ovat välttämättömiä mm. lihasten kasvulle ja ruoansulatukselle. Esimerkiksi proteaasit pilkkovat proteiineja, ja laktaasi pilkkoo maitosokeria eli laktoosia.

Mistä entsyymejä saa

Entsyymejä muodostuu terveessä elimistössä tarpeen mukaan. Lisäksi niitä on ravinnossa, eniten kuumentamattomassa ruoassa. Entsyymejä valmistetaan elintarvikekäyttöön yleensä luontaisen fermentaation avulla, ja niitä voi nauttia turvallisesti myös ravintolisänä, koska niiden ylimäärä ei ole millään tavalla haitallista.

Entsyymeillä on eroa 

Kullakin entsyymillä on oma ideaalinen ympäristönsä, jossa se toimii parhaiten. Useimmat ihmisen entsyymeistä toimivat parhaiten noin +37 asteen lämpötilassa. Sen sijaan pH-alueen eli happamuuden vaatimukset vaihtelevat suuresti; esimerkiksi elimistön nesteiden pH 7,4 on lähellä neutraalia, kun taas mahalaukun entsyymit toimivat parhaiten happamassa ympäristössä (pH 1-3).

Entsyymien aktiivisuuden ilmaisemiseksi on kullekin entsyymille oma yksikkönsä. Eri tyyppisten entsyymien yksiköt eivät siis ole vertailukelpoisia keskenään. Lisäksi mittaamiseen on käytössä erilaisia standardeja, mikä osaltaan hankaloittaa vertailua.

Entsyymit nimetään yleensä vaikutuksensa tai ”kohteensa” mukaan käyttäen päätettä -aasi (vrt. laktoosi – laktaasi). Poikkeuksiakin on, esimerkiksi proteiineja mahalaukussa pilkkova pepsiini.

Lue aiheesta lisää:
Lue lisää siitä, miten Sebosin toimii
>
>

Ainesosat: Täyteaine (kalsiumkarbonaatti), betaiinihydrokloridi, pankreatiini entsyymiseos (amylaasi, proteaasi, lipaasi, bromelaiini, papaiini, sellulaasi, pepsiini), häränsappiuute, papaija hedelmäjauhe, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), stabilointiaine (rasvahapot [kasviperäinen steariinihappo]), pintakäsittelyaineet (talkki, polyeteeniglykoli).

Vaikuttava aine:
1 tbl

Suolahappo (betaiinihydrokloridi)

200 mg

Häränsappiuute (väh. 42% koolihappoa)

100 mg

Papaija hedelmäuute

45 mg

Pankreatiini entsyymiseos

182 mg

- jossa amylaasia

20 000 USP

- jossa proteaasia

20 000 USP

- jossa lipaasia

1600 USP

- jossa bromelaiinia

120 GDU

- jossa papaiinia

100 000 FCC CU

- jossa sellulaasia

10 FCC CU

- jossa pepsiiniä

500 000 FCC PU